Biografieën

Marja West debuteerde in 2015 met Uitgeteld, dat onmiddellijk de longlist van een literaire prijs haalde. Inmiddels staan er acht boeken en vijf luisterseries op haar naam.

Jürgen Snoeren werkte jarenlang als uitgever voor diverse grote uitgeverijen in Nederland en is nu werkzaam bij de ANWB als directeur van de uitgeverij. Hij schreef verschillende romans, waaronder de thrillers Dodenstoel en Zonder Genade.

Betzaïda Pitti Cerrud heeft rechten en politieke wetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Panama en heeft een master strafrecht. Ze heeft deelgenomen aan verschillende congressen, seminars en workshops in Panama en Colombia. Betzaïda heeft 22 jaar bij het Openbaar Ministerie gewerkt en was daar met name belast met moordzaken, ook was zij de Officier van Justitie in de verdwijningszaak van Kris Kremers en Lisanne Froon. Momenteel werkt ze als openbaar verdediger en staat ze slachtoffers van huiselijk geweld of gendergeweld bij, verder is ze actief op het gebied van mensenrechten.

© 2020 Auteurs en Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv. Alle rechten voorbehouden.